Produkty pro plnotučná ricotta (27)

500g semolina z tvrdé pšenice fusilli

500g semolina z tvrdé pšenice fusilli

500g fusilli z tvrdé pšeničné semoliny
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Tagliolini all'uovo

Tagliolini all'uovo

Tagliolini all'uovo rychlé vaření, tažené bronzem, 100% italská pšenice, čerstvá italská vejce.
Paccheri

Paccheri

Paccheri trafilati al bronzo a pomalu sušené, 100% italská pšenice a bez přidaných konzervantů
Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP je výsledkem zručného řemeslného zpracování, které se předává z generace na generaci. Členové ho vyrábějí podle tradiční metody, v provincii Mantova na pravém břehu řeky Po. Dostupný v různých velikostech a zráních, které se pohybují od minimálně 14 měsíců až po 30 měsíců zrání.
PARMAREGGIO PARMIGIANO REGGIANO STROUHANÝ ČERSTVÝ 60g

PARMAREGGIO PARMIGIANO REGGIANO STROUHANÝ ČERSTVÝ 60g

Il PARMAREGGIO PARMIGIANO REGGIANO GRATTUGIATO FRESCO da 60g è una prelibatezza italiana perfetta per insaporire ogni piatto. Realizzato con Parmigiano Reggiano fresco grattugiato, offre un sapore unico e autentico. Aggiungi questo formaggio di alta qualità alle tue ricette per un tocco di gusto e tradizione.
Maritozza tondo panna

Maritozza tondo panna

Maritozza tondo panna Kód: PPG022
ZRAZOVANÝ PECORINO D O P - Zrazený

ZRAZOVANÝ PECORINO D O P - Zrazený

Vyrábí se z mléka odebraného z konkrétních oblastí, jak stanovuje nařízení Konsorcia pro správu a výrobu pecorina DOP. Srážení probíhá při teplotě mezi 35 a 38 °C a rozbití sýřeniny musí mít velikost zrna kukuřice. Tvar může vážit od 1,000 kg do 3,500 kg. Naše produkce má hmotnost přibližně 1,800 kg na kus a zraje minimálně 120 dní. Vůně je intenzivní a chuť jemně výrazná.
Salát z Alici

Salát z Alici

Vybíráme pouze nejlepší čerstvě ulovené ančovičky, které jsou nejvhodnější pro zpracování podle tradičního řemesla, přičemž zráním v soli získávají nejautentičtější chuť z Cetary.
MOZZARELLA TRECCIA - ČERSTVÝ SÝR S PASTOU

MOZZARELLA TRECCIA - ČERSTVÝ SÝR S PASTOU

Mozzarella je čerstvý sýr s taženou hmotou, který se vyznačuje hladkým, rovnoměrným povrchem a sněhově bílou barvou a elastickou konzistencí. Chuť je sladká a jemná a vůně je svěží a příjemná. Vyskytuje se v různých formách, což je výsledkem dovednosti našich mistrů sýrařů: od bocconcina, přes uzlík, po pletenec a pletenku až po fiordilatte. Obvykle se mozzarella konzumuje čerstvá, samotná jako předkrm (fiordilatte, typicky krájená na plátky a ochucená extra panenským olivovým olejem a rajčaty, tvoří základ pro přípravu slavné caprese) nebo jako příloha, v kombinaci s hlavními jídly a také při přípravě salátů.
Crefolini Vrstvy - Originalita

Crefolini Vrstvy - Originalita

Crefolini se vyrábějí z základního produktu, tedy z Crefole Sfogliate. Připomínají jakési "ploché grissini", široké asi 2 cm a připravené k zakousnutí s potěšením kdykoli během dne.
Mozzarella z buvolího mléka DOP

Mozzarella z buvolího mléka DOP

Mozzarella z buvolího mléka DOP
Parmigiano Reggiano 30 měsíců

Parmigiano Reggiano 30 měsíců

Parmigiano Reggiano 30 měsíců je koncentrovaný na chuť, křehký a zrnitý, s výraznou vůní. Jeho charakteristická chuť z něj činí triumf pro chuťové pohárky. Dlouhá doba zrání z něj dělá vysoce stravitelný produkt bohatý na živiny, vhodný pro osoby s intolerancí na laktózu a pro malé děti.
Mandlová Majonéza

Mandlová Majonéza

Clizia je naše jemná zeleninová majonéza vyrobená ze sicilských mandlí. Mandle jsou hlavní složkou lahodné, měkké a jemné smetany, alternativy k klasické majonéze. Všechny vůně našich sicilských mandlí a intenzivní chuť extra panenského olivového oleje z našich oliv se setkávají v přepracování slavné omáčky ve vegansky přátelském stylu.
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Vaječné tagliatelle

Vaječné tagliatelle

Tagliatelle all'uovo, vyrobené z čerstvých vajec lisovaných na bronz, 100% italská pšenice - 100% vyrobeno v Itálii
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.
Ravioli Ricotta e Spinaci

Ravioli Ricotta e Spinaci

Tyto zelené ravioli z čerstvého těsta, plněné ricottou a špenátem, jsou nadčasovým klasikou italské kulinářské tradice, dokonale vyvážené mezi jednoduchostí a rafinovaností. Těsto je zbarveno do zelena, protože je smícháno se špenátem, a vyznačuje se svou hedvábnou konzistencí, ideální pro elegantní uzavření jemné a bohaté náplně.
Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Tento velký raviolo ve tvaru půlměsíce, plněný špenátem a ricottou, je navržen tak, aby uspokojil i ty nejnáročnější chutě, a je také inženýrsky navržen pro ideální poměr mezi těstem a náplní. Těsto a jeho velkorysé rozměry mohou obalit náplň, aniž by se během vaření roztrhlo. Náplň je symfonií chutí a textur. Čerstvý, mírně osmahnutý špenát a vysoce kvalitní, měkká a krémová ricotta vytvářejí dokonalou rovnováhu lehkosti a chuti.
Gorgonzola DOP

Gorgonzola DOP

Gorgonzola je sýr s syrovým těstem bílé slámové barvy, jehož zelené žíhání je způsobeno procesem erborinatury, tedy vznikem plísní. V variantě Dolce je krémový a měkký, s jedinečnou a charakteristickou chutí, mírně pikantní. V variantě Piccante má výraznější a silnější chuť, jehož těsto je více erborinované, konzistentní a křehké. Vyrobeno z pasterizovaného mléka pocházejícího z farem nacházejících se v oblasti původu s přídavkem mléčných kultur a vybraných plísní, přirozeně bez laktózy. Je dostupný v klasických formátech.
METRO Chef Pecorino Romano DOP conf. 3 kg

METRO Chef Pecorino Romano DOP conf. 3 kg

Sýr METRO Chef Pecorino Romano DOP o hmotnosti 3 kg je italská delikatesa, ideální pro přidání doteku autentické chuti do vašich pokrmů. Se svou bohatou vůní a silnou chutí přináší tento sýr do vašich jídel bohatství chutí. Balení o hmotnosti 3 kg pro uspokojení vašich potřeb v oblasti stravování.
CASEIFICIO MAREMMA Pecorino Blu conf. 3 kg

CASEIFICIO MAREMMA Pecorino Blu conf. 3 kg

Tento balíček 3 kg Pecorino Blu je vyroben společností CASEIFICIO MAREMMA a nabízí jedinečnou a autentickou chuť. Sýr je vyroben z vysoce kvalitního ovčího mléka a má krémovou konzistenci a silnou chuť, ideální pro doplnění masových pokrmů a sýrů. Vynikající přírůstek pro jakýkoli stůl.
Pecorino z jeskyně - Zrálé

Pecorino z jeskyně - Zrálé

Touha nás všech je jistě sledovat zdravou a výživnou stravu. Ve skutečnosti, není náhodou, že v naší povaze je vždy přítomný záměr znovuobjevit, najít a konzumovat pravé potraviny, jaké existovaly kdysi. Protože naše společnost je zaměřena na tradici, nemohli jsme ochudit milovníky sýra o Pecorino Val d’Orcia Stagionato in grotta. Charakteristika tohoto produktu spočívá právě v jeho zrání. To probíhá přirozeně, uvnitř jeskyně vyhloubené v tufovém kameni; a právě v tomto prostředí, během celého období zrání, sýr získává nezapomenutelné aroma a chutě „opravdu nezapomenutelné“. V jeskyni zůstává přibližně 4 měsíce, během kterých je sýr pečlivě chráněn a ošetřován v kůře s rostlinným olejem, aby si zachoval svou chuť.
CACIORICOTTA - ZRÁLÁ SOLENÁ RICOTTA

CACIORICOTTA - ZRÁLÁ SOLENÁ RICOTTA

Cacioricotta je zrající sýr s polotvrdou konzistencí, ve tvaru válce, typický pro sýrařskou tradici Apulie. V apulijské kuchyni se tento produkt obvykle používá nastrouhaný k dochucení těstovin v typických těstovinách alla crudaiola, ale také se konzumuje samostatně ve vločkách nebo k dochucení salátů či pizz.
PECORINO CONTADINO NOCE - Zrálý

PECORINO CONTADINO NOCE - Zrálý

Nechceme působit monotónně tím, že se neustále odvoláváme na tradice minulosti, chceme jednoduše nabídnout současným chutím něco, co by byla škoda neznat. PECORINO CONTADINO je zvláštní sýr s mírně hořkým nádechem, díky čemuž zraje pod vrstvou ořechových listů. Určitě bychom ani s velkým úsilím nedokázali slovy popsat dobrotu tohoto cenného a starobylého SÝRA; co však můžeme s jistotou říci, je, že chuť je ohromující!!! VYZKOUŠEJTE A UVIDÍTE!!! Tvar je misky o hmotnosti přibližně 1,400 kg. Zrání trvá minimálně 120 dní, z toho 90 dní pod ořechovými listy, ze kterých absorbuje aroma, které proniká do těsta a činí ho tak UNIKÁTNÍM a EXKLUZIVNÍM!!!
Černé olivy

Černé olivy

Černé olivy